Weber se agită inutil. Statutul PSD îl menține pe Cârciumaru președinte

0
213

Deși vrea cu orice preț să devină cât mai curând șeful PSD Gorj, deputatul Mihai Weber s-ar putea să rămână cu degetul în gură. Statutul nu-l lasă pe Florin Cârciumaru să renunțe la președinția PSD Gorj, așa că sunt șanse mari ca acesta să rămână liderul organizației județene cel puțin până în 2021. Ipoteza vine din partea primarului municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu.

”Eu cred că domnul Cârciumaru va rămâne președinte la PSD Gorj, cel puțin până în 2021. Uitați-vă pe statutul lor. Scrie foarte clar că nu se fac alegeri în partid cu șase luni înainte de orice tip de alegeri. Domnul Cîrciumaru este un vulpoi bătrân care știe să ducă lucrurile acolo unde îl interesează”, a declarat Romanescu la un post local de televiziune. 

Chiar și așa, Weber nici nu concepe să nu devină șeful partidului cât mai curând. Acesta a dat astăzi asigurări că vor organizate alegeri în perioada următoare în alte organizații din țară dar și la Gorj. Parlamentarul a respins informațiile vehiculate în spațiul public în ultima perioadă, potrivit cărora Florin Cârciumaru va rămâne în continuare președinte al PSD Gorj.

”Sunt informații eronate. Am văzu și eu că a făcut domnul Romanescu declarația respectivă, însă, eu înțeleg că dânsul are și o simpatie pentru PSD și pentru celălat partid, pentru ALDE, pentru partidele aflate la guvernare dar dânsul a citat din statutul Partidului Național Liberal, deci și statutul ALDE și cel al PSD nu prevede această procedură”, a declarat Mihai Weber.

Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu a declarat că intră încrezător în competiția electorală cu oricare dintre cei 8 social-democrați sondați de partid, însă a sugerat, zâmbind, că este posibil ca undeva, cineva să-l pregătească pe cel de-al nouălea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here