Filip reziliază contractul cu Aparegio. ” Și-au bătut joc și de noi, și de oameni”

0
323

Primarul de la Rovinari, Robert Dorin Filip pune punctul pe ”I” și anunță că va rezilia contractul cu operatorul Aparegio. Totul după ce conducerea instituției a anunțat autoritățile că vor fi nevoite să plătească inclusiv apa de ploaie. După ce a primit nenumărate plângeri din partea cetățenilor că la robinetele lor curge apă cu nămol, edilul a ajuns la capătul răbdării și a precizat că va lua o decizie radicală.

”Și-au bătut joc și de noi, și de oameni. Nu poți să mărești preșul și să dai apă din puțuri. Le dai apă cu nămol și le dublezi prețul. Am mai primit o notificare prin care să le plătim noi apa de ploaie. Am înțeles că domnul Pasti s-a pronunțat că este o lege. Eu cred că este o abordare de neluat în calcul. Nici măcar n-au avut bunul simț sau destulă inteligență ca să facă acele socoteli privind suprafața și ne-au trecut că tot orașul nostru e plin de betoane. Păi noi avem și spații verzi, avem o grămadă de zone unde nu e beton. Adică ne pui să plătim apa pentru toată suprafața de beton.Păi canalizarea a făcut-o aici Aparegio sau ADIA Gorj? Canalizarea este a orașului”, a declarat, revoltat, Robert Filip.

Edilul de la Rovinari a mai precizat că a semnat deja o adresă prin care a înștiințat conducerea Aparegio că va rezilia contractul cu ei dacă instituția pe care o conduce va fi nevoită să plătească și apa de ploaie.

Asta ne mai lipsea acum. După ce că suntem vai de capul nostru, să mai plătim și apa de ploaie la Aparegio ca să scoată ei pierderile de prin alte localități. Să nu uite că ei sunt o asociație din care fac parte toți primarii din Gorj și am foarte mulți primari care sunt supărați pe atitudinea lor și pe faptul că, dacă cred că sunt într-o culoare politică, la putere, sunt și moșieri pe acest județ, ceea ce este total neserios. După ce că oamenii sunt săraci, le mai dublezi și prețurile, le mai dai și apă mizerabilă și îi mai pui să plătească și apa de ploaie. Din motivele acestea renunțăm la colaborarea cu ei”, a mai spus Robert Filip.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here