Vîlceanu, făcut KO de Romanescu în fața liderilor PNL. ”Este blatistul de serviciu al PSD-ului”

0
1375

Conducerea organizației județene a PNL a fost umilită, seara trecută de către primarul municipiului Târgu-Jiu, Marcel Romanescu. În prezența conducerii centrale a partidului, edilul în funcție a povestit întreg episodul din 2016, atunci când președintele PNL Gorj, Dan Vîlceanu l-a ajutat pe Florin Cârciumaru să obțină cel de-al cincilea mandat de primar la Târgu-Jiu. Vâlceanu l-a desemnat atunci, intenționat, ca și candidat la șefia municipiului, pe Octavian Lupulescu, acesta obținând un rezultat rușinos, de doar 13,86% pentru PNL. La întâlnirea de seara trecută, de la Cinematograful ”Sergiu Nicolaescu” din Târgu-Jiu, dintre reprezentanții organizației județene și președintele PNL Ludovic Orban și candidatul la europarlamentare, jurnalistul Rareș Bogdan, Marcel Romanescu l-a numit pe Dan Vîlceanu ”blatistul de serviciu al PSD-ului”.

” Suntem astăzi o regiune subdezvoltată, o regiune în care PSD-ul domină de 28 de ani, din cauza noastră, nu din cauza celor de la PSD, pentru că ne-au cumpărat cu grăunțe, cu boabe și am acceptat de fiecare dată pentru lucruri individuale să ne vindem foarte ieftin. De aceea am ajuns astăzi ca decalajul din noi, Oltenia și Ardealul să fie de cel puțin 50 de ani”, a declarat Romanescu.

Seara trecută, Marcel Romanescu a garantat că nu va candida din partea PSD la alegerile locale din 2020.

”În 2016, pe un blat ordinar, nu am fost lăsat să candidez pentru funcția de primar al municipiului Târgu-Jiu, un blat făcut în interiorul Partidului Național Liberal.Deși nu am putut să candidez și PNL a pus un polițist candidat la Târgu-Jiu care a obținut un scor istoric de14%,totuși, în campaniile următoare am rămas alături de PNL. Trebuie să recunoaștem marele adevăr. Am fost blatiștii de serviciu ai PSD-ului iar eu, Marcel Romanescu, ca primar al municipiului Târgu-Jiu, ca să elimin orice speculație, nu voi fi niciodată candidatul Partidului Social Democrat, însă, voi fi candidatul formațiunii politice care nu va mai face 28 de ani blaturi în municipiul Târgu-Jiu, în județul Gorj sau în Oltenia”, a subliniat Marcel Romanescu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here