Weber a mințit. DOVADA că nu sunt bani pentru drumul expres Târgu Jiu- Craiova

0
498

Încă o minciună a PSD-iștilor scoasă la iveală după alegerile europarlamentare. Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc a recunoscut că, în bugetul din acest an nu sunt prinși bani  pentru drumul expres Târgu Jiu – Craiova, pe care, împreună cu președintele PSD Gorj, Mihai Weber, îl tot promiteau în urmă cu două luni.

”Ministrul Transporturilor a reconfirmat faptul că drumul expres Craiova-Târgu Jiu a intrat în linie dreaptă și că există fonduri atât pentru faza de proiectare, cât și pentru faza de execuție a lucrărilor. Termenul de începere a acestui important proiect pentru gorjeni a fost devansat cu cel puțin doi ani”, spunea, mândru nevoie mare Mihai Weber, președintele PSD Gorj, numai că, s-a dovedit că și aceasta a fost doar o păcăleală electorală.

În prezent, drumul este în licitație, termenul de depunere a ofertelor fiind amânat de nenumărate ori, urmând ca acum să aibă loc pe 20 iunie. Ofertele tehnice și financiare vor fi analizate până pe 3 noiembrie, abia apoi urmând să fie desemnat câștigătorul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here