Curățenie la Primăria Rovinari. Angajații care nu își fac treaba, trimiși acasă

0
2174

Edilul -șef de la Rovinari, Robert Filip începe curățenia în cadrul instituției pe care o conduce. Primarul a ajuns la capătul răbdării și vrea să îi trimită acasă pe angajații care nu își fac treaba. Sătul să le suporte indolența, Robert Filip a precizat că va concedia, de anul viitor, nu mai puțin de 30 de salariați ai primăriei care pierd timul prin birouri.

”Eu am văzut ce nu e bine la Rovinari. Analizez lucrurile. În primăvara anului viitor o să tai în carne vie. O să plece acasă 30 de oameni care nu au de lucru, care nu își fac treaba. Să îi țin de ce? Să îmi consume banii inutil sau sau să piardă timpul prin birouri?”, a declarat Robert Filip, la un post local de televiziune.

Nemulțumit de felul în care angajații respectivi își desfășoară activitatea, Robert Filip a decis să nu mai acorde nici voucherele de vacanță. Astfel, niciun bugetar din cadrul Primăriei Rovinari nu va pleca anul acesta în vacanță pe bani publici.

”Vrei să-ți dau vouchere de vacanță, și tu să pleci în vacanță pe banii statului, să pierzi timpul? Păi ce înseamnă treaba asta? Nu dau la nimeni anul acesta! Să mă dea în judecată! Ne judecăm! Vedem cine are dreptate! Dacă nu reușim să găsim o înțelegere, o să le scădem și salariile, să eficientizăm niște lucruri care nu funcționează. Facem asta pentru că am înțeles că, dacă ești un om cumpătat, conduci o primărie ca pompierul și ajungi să ai cheltuieli cu munca vie câteva zeci de miliarde pe an. Nu e în regulă când oamenii aceștia nu produc”, a mai subliniat Filip.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here