Lovitură pentru ALDE. Surse: Ministerul Energiei va trece în subordinea PSD

0
366

O nouă lovitură marca PSD. Surse susțin că Ministerul Energiei va trece ca departament în Ministerul Economiei, adică în subordinea Partidului Social Democrat. Mai mult, după ce a fost înlocuit de Marius Dumitrașcu, având susținerea ALDE, secretarul de stat Doru Vișan a fost numit astăzi coordonatorul tuturor companiilor energetice din România, inclusiv al Complexului Energetic Oltenia. Doru Vișan a rămas cu atribuțiile pe lignit și huilă, la aceasta adăugându-se și atribuțiile legate de Planul Național Integrat în domeniul Energiei și Schimbărilor Climatice.  Se vehiculează că în perioada următoare vor avea loc mutări importante, în ceea ce privește județul Gorj și Complexul Energetic Oltenia.

Noul secretar de stat în ministerul Energiei, Marius Dumitrașcu a vorbit, seara trecută, la un post local de televiziune, despre o posibilă schimbare a Directoratului Complexului Energetic Oltenia.

”Pot să vă spun că există o asemenea mențiune în raportul Corpului de Control al ministrului Energiei. Ce va face noul Consiliu de Supraveghere, rămâne de văzut”, a declarat Marius Dumitrașcu.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here