Din suflet, pentru suflet. Marcel Romanescu se implică pentru salvarea vieții unui copil de 14 ani, bolnav de cancer

0
465

Primarul Marcel Romanescu nu a rămas nepăsător la suferința unui copil de doar 14 ani, care are nevoie urgentă de ajutor pentru a putea supravețui. Costi suferă de cancer, iar singura modalitate prin care poate fi salvat este o intervenție chirurgicală în Italia, însă costurile acesteia sunt  foarte mari. Edilul le cere târgujienilor sa se implice în acțiunea caritabilă destinată salvării vieții lui Costi. La rândul său, Marcel Romanescu va participa,  alături de familia sa, la campania de strângere de fonduri ce va avea loc în această seară, la un restaurant din municipiu.

”Împreună putem salva viața unui copil. Vă aștept, în această seară, la concertul umanitar organizat la Complexul Riviera by Anna Events din Târgu Jiu, eveniment destinat strângerii de fonduri pentru Costi, un tânăr de 14 ani care are nevoie de ajutorul nostru. Voi fi acolo, alături de familia mea, și vă aștept, în număr cât mai mare, să schimbăm împreună destinul unui tânăr. Cu ajutorul nostru, Costi poate învinge boala cumplită care i-a umbrit copilăria”, a scris primarul Marcel Romanescu pe pagina sa de facebook.

Cei care doresc să îl sprijine sunt așteptați la spectacolul umanitar “ÎMPREUNĂ ÎNVINGEM – o șansă la viață pentru Costi”. Evenimentul se va desfășura joi, 11 iulie 2019, începând cu ora 19:00, la Complexul Riviera by Anna Events din Târgu Jiu. Concertul în scop umanitar va fi susținut de artiști precum Olguța Berbec, Robert Târnăveanu, Elisabeta Vasile, Nelu Bițînă, Anica Ganțu, Luke de la Lupeni și Sanda Argint. Prețul unui bilet este de doar 20 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here