Așteptați la sediul Poliției Locale Târgu Jiu să-și ridice bunurile pierdute în centrul municipiului

0
319

Polițiștii locali cu atribuții în domeniul ordinii publice, în timp ce desfășurau serviciul de patrulare, dar și cetățeni implicați în viața comunității, cu spirit civic, au depistat, în perioada 23.06.2019 – 14.07.2019, diferite bunuri pierdute sau abandonate pe raza municipiului Târgu Jiu. O parte dintre acestea au fost observate în zona centrală. Este vorba despre: un telefon mobil, o bicicletă, o trotinetă dar și diferite tipuri de chei pentru accesul în locuințe. Obiectele au fost aduse la sediul Poliției Locale a Municipiului Târgu Jiu, fiind întocmite documentele specifice, conform Legii nr. 155/2010 a poliției locale, actualizată, cu modificările și completările ulterioare. Polițiștii locali din cadrul Serviciului Ordine Publică și Evidența Persoanelor fac demersuri pentru a identifica persoanele care au pierdut bunurile.
În acest sens, solicităm sprijinul dumneavoastră în vederea identificării proprietarilor de drept. Cei care se simt îndreptățiți să solicite revendicarea bunurilor sunt rugați să se prezinte la sediul Poliției Locale a Municipiului Târgu Jiu din Aleea Minerilor, nr. 4.
Poliția Locală a Municipiului Târgu Jiu își desfășoară activitatea în interesul comunității locale, exclusiv pe baza și în executarea legii și îi asigură pe cetățeni că este permanent la dispoziția locuitorilor orașului în limitele stabilite prin lege.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here