Din categoria ”cum să prostim alegătorii”: ”Vrei să știi cum stai cu glicemia? Votează ProRomânia!”

0
309

Pentru a câștiga simpatia electoratului, politicienii pun în aplicare fel de fel de idei ”ingenioase”, poate, poate mai prostesc câteva sute de pensionari să le acorde votul de încredere. După modelul PSD, care a deschis un cabinet oftalmologic, chipurile pentru a veni în sprijinul gorjenilor care au probleme cu vederea, a venit rândul Pro România, partidul condus de Victor Ponta ( fost PSD-ist sau actual social-democrat sub acoperire) să-i ”ajute” pe gorjenii suferinzi. De aceea, s-a gândit să le măsoare gratuit glicemia și tensiunea arterială.

”Sănătatea este cel mai de preț dar al omului! Și pentru că Organizația Gorj a Pro România prețuiește sănătatea, vine în sprijinul gorjenilor. Astfel a organizat, la inițiativa deputatului de Gorj,#Alin #Văcaru, acțiuni de verificare a glicemiei și tensiunii arteriale în mod gratuit. În acest fel cetățenii din Peșteana Jiu și Novaci au avut posibilitatea în acest sfârșit de săptămână să își monitorizeze sănătatea. Astfel de acțiuni vor continua și în perioada următoare, în special în mediul rural, acolo unde oamenilor le este tot mai greu să-și verifice sănătatea”, au scris reprezentanții ProRomânia pe pagina de facebook a formațiunii politice.

În 2014, cu puțin timp înainte de campania electorală, PSD a deschis, chiar în sediul partidului,  un cabinet  unde erau oferite consultații oftalmologice gratuite, fapt pentru care formațiunea politică s-a ales și cu dosar penal pentru coruperea alegătorilor, dosar ce s-a închis la fel de repede cum a fost și deschis.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here