O bunică și nepoțelul ei, striviți de un autoturism care le-a ”aterizat” în curte. Șoferul făcea live pe facebook

0
1889

Un copil de 7 ani și bunica lui au fost uciși seara trecută după ce un autoturism a ieșit de pe șosea din cauza vitezei excesive  și a intrat în curtea în care se aflau cei doi. Ocupanţii maşinii, în stare de ebrietate, făceau live pe Facebook.

Un bărbat în vârstă de 39 ani din Luncaviţa conducea un BMW pe E 87, iar la ieşirea din localitatea Vacareni, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi a pierdut controlul volanului. Maşina a părăsit partea carosabila şi s-a oprit în curtea unei locuinţe.

În urma accidentului a rezultat decesul a 2 persoane aflate în curte şi rănirea altor 4 persoane: 2 din curte şi 2 din maşină. Victimele care şi-au pierdut viaţa sunt un minor in vârstă de 3 ani si o femeie in vârstă de 79 ani. Evenimentul rutier s-a petrecut duminică, 11 august, în localitatea Văcăreni din judeţul Tulcea, în jurul orei 19.00.

În transmisia live de pe Facebook, făcută de pe bancheta din spate, se vede cum pasagerul din dreapta şoferului, mort de beat, spune spectatorilor râzând: „Băi, ăştia care aveţi inimă… care n-aveţi inimă… staţi pe dreapta“. Imaginile video surprind derapajul maşinii şi impactul năucitor.

Video aici: https://www.facebook.com/adevaruliasi/videos/659461984529477/

Şoferul a fugit de la locul accidentului şi a fost căutat de Poliţie, fiind găsit în cele din urmă, în comuna sa, cu o alcoolemie de 0,14 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor circumstanţelor producerii accidentului

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here