Așa tată, așa fiu. Băiatul lui Liviu Dragnea nu și-a plătit angajații de luni bune, folosind banii pentru echipa de fotbal pe care o patronează

0
497

Valentin Dragnea, fiul lui Liviu Dragnea, refuză să-și plătească angajații pentru a-și satisface propriul moft. În zona Lița, din Teleorman, și în localitățile din jur,  mai mulți oameni au pământul în arendă la familia Dragnea, mai precis la fiul lui Liviu Dragnea, care deține compania Nutrelo Group SA, fosta Zooveg 2010 SA.

Aceste persoane, ale căror vieți depind de felul în care fiul lui Dragnea conduce afacerea, nu au mai primit banii cuveniți de o lungă perioadă de timp și nici produse, potrivit acordului încheiat, de mai bine de o jumătate de lună. Motivul ar fi, potrivit unora dintre angajații Nutrelo Group SA, acela că fiul lui Dragnea ar avea nevoie de 2 miliarde de lei pentru echipa de fotbal pe care o patronează, echipă pentru care s-a și construit un stadion din bani publici la Turnu Măgurele.

Drepturile unor oameni fără posibilități financiare nu sunt importante pentru Ștefan Valentin Dragnea, așa că mulți dintre ei au ajuns în pragul disperării. ”Mâine vreau să am 2 miliarde pe masă, fără prea multă gălăgie!Nu-i am, vă bag pe toți unde vă este locul”, le-a spus clar și răspicat, Valentin Dragnea, angajaților pe care nu i-a plătit de luni bune.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here