”Schumacher-ul” PSD se vrea primar la Târgu Jiu: ”Sunt în pole position”

0
743

Adrian Tudor, unul dintre viceprimarii din Târgu Jiu și ”specialistul” pe probleme de cultură al instituției, se vrea primar la municipiu. Deși Mihai Weber, președintele PSD Gorj, formațiune politică din care face parte și vicele a declarat zilele trecute, că fostul prefect invizibil, Ciprian Florescu, actual secretar de stat în MAI va fi candidatul PSD pentru Primăria Târgu Jiu, Adi Tudor declară că nu va trece nimeni de el. Tudor spune că este cel mai în măsură să fie propus pentru candidatură. Ce îl recomandă? ”Experiența în administrație”.

”În contextul actual, eu sunt sigur 90% că vor fi candidatul PSD-ului. Am eu așa, un feeling, și fac politică de vreo 23 de ani. Dacă o să ne așezăm la masă și o să facem o analiză, din fericire, din păcate, sunt într-un fel, într-un pole position în momentul de față dintre cei care suntem în PSD”, a declarat Adi Tudor.

Edilul Municipiului Târgu Jiu și principalul adversar politic al lui Tudor, Marcel Romanescu, încearcă să-l trezească la realitate pe ”Schumacher-ul” PSD, afirmând că acesta ”joacă rolul primarului în filmul care se toarnă, zilele acestea, la Târgu Jiu” și doar cu asta va rămâne.

”N-o să mai glumesc foarte mult pe seama domnului Tudor, dânsul este candidatul permanent al PSD, pe perioada de până la declarare a candidatului. A mai fost candidat și altă dată. Asta e! Ghinion! Ce să faci, dacă partidul nu te stabilește candidat. Eu cred însă că domnul Tudor va candida la alegerile din 2020, la cum îl simt de motivat, mai ales că acum repetă rolul, presupunând filmul ăsta care se realizează la Târgu Jiu, am înțeles că are chiar rolul principal”, a precizat Marcel Romanescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here