Un reținut și alte cinci persoane audiate în urma scandalului de la Bengești-Ciocadia

0
464

Polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, ca urmare a evenimentului produs pe raza comunei Bengeşti Ciocadia, pe un teren forestier, au continuat cercetările în cauză și au reținut ieri, pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, un bărbat, de 34 de ani, din Bumbești Jiu, bănuit de săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Acesta ar fi exercitat acte de violență asupra unui tânăr, de 24 de ani, municipiul Deva, județul Hunedoara, provocându-i leziuni ce necesită pentru vindecare 30-35 de zile de îngrijiri medicale.

De asemenea, polițiștii de investigații criminale au mai identificat alți cinci gorjeni, cu vârste cuprinse între 28 și 47 de ani, care au fost conduşi la sediul poliției pentru cercetări, stabilindu-se că aceştia au fost prezenți în momentul agresiunii comise asupra celor doi bărbați, de 24 și 50 de ani, din municipiul Deva, județul Hunedoara.

Polițiștii continuă cercetările în cauză, pentru identificarea celorlalte persoane care au participat efectiv la săvârșirea faptei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here