Romanescu face curățenie in primărie. Cine nu respectă legea va pleca acasă

1
1836

Primarul Municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, anunță că va face curățenie in instituția pe care o conduce. Edilul își va reevalua subalternii, iar cei care nu își fac treaba vor pleca acasă. Sunt vizați cei care au ținut blocat Planul Urbanistic General sau cei care au semnat documente financiare fără acoperire. Printre angajații care ar putea părăsi instituția în urma evaluării se află și Hermina Pasăre de la Urbanism, cea care a împărțit autorizații de construcție după bunul plac dar și Narcisa Cârstea de la Contabilitate. Și directorii din cadrul Primăriei vor fi evaluați in perioada următoare. Aceștia vor primi calificativele: Insuficient, Suficient, Bine și Foarte bine. Cei care nu vor obține calificativ corespunzător vor fi eliberați din funcție.

Totodată, Marcel Romanescu acuză majoritatea consiliului PSD-ALDE pentru blocarea proiectului de reorganizare a Poliției Locale, instituție cu foarte mulți șefi și eficiență zero.

„Discutăm de cel puțin un an și jumătate de ineficiența în mare parte a Poliției Locale. Acum două luni, spuneam că Poliția Locală trebuie reorganizată. Am propus să fie redus numărul de șefi de la 5 la 1. Când am pus organigrama pe ordinea de zi, nu a mai trecut. Consilierii PSD nu au votat. Li s-a părut anormal. Le e frică foarte multor dintre ei că patru șefi nu-și mai găsesc de lucru în unitate. Păi, i-am angajat eu?”, a declarat primarul Marcel Romanescu.

1 COMENTARIU

  1. Sa evalueze si cocota aia blonda purtatoare de vorbe proaspat inviata din morti care nu stie sa vorbeasca coerent limba romana si face numai gafe si sa ne arate si noua public pe baza carui concurs a ajuns ea acolo si ce diplome are care o recomanda pentru acest post , bineinteles daca are, in afara de diploma de coafeza ! Si radiofonista ! Si arbitra la meciuri !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here