Femeia care și-a ucis concubinul iar mai apoi a incendiat apartamentul a fost internată la Spitalul de Psihiatrie din Timiș

0
1272

Femeia de 38 de ani din Târgu Jiu care și-a înjunghiat soțul în gât iar mai apoi a dat foc apartamentului în care locuia pentru a șterge urmele a fost internată la Spitalul de Psihiatrie Jebel, din județul Timiș. Carmen Loredana Martins era cunoscută polițiștilor, procurorilor și judecătorilor, fiind o persoană violentă. A fost lăsată în libertate și chiar în ziua crimei, pe 8 ianuarie, judecătorii au respins cererea unui bărbat care voia să obțină ordin de protecție împotriva femeii. Cu câțiva ani în urmă, președintele unei organizații pentru drepturile omului a fost acuzat de viol de Martins și a fost trimis la închisoare, bărbatul spunând atunci că a fost o înscenare, iar femeia ar fi fost folosită de către oamenii legii pe care îi reclama astfel încât aceștia să poată scăpa basma curată.

Carmen Loredana Martins are afecțiuni psihice, dar în loc să ia tratamentul prescris de medici, prefera să se trateze cu băuturi alcoolice. Procurorii au solicitat internarea acesteia, după cele 24 de ore de reținere în arest. Interesant este că aceștia au mai cerut și anul trecut internarea femeii de 38 de ani, ca urmare a agresiunilor de care era acuzată. Judecătorii de la Târgu Jiu au respins cererea iar procurorii au făcut recurs, care are termen de judecată pe 10 ianuarie la Tribunalul Gorj.

Aseară însă, femeia a demonstrat că prezintă pericol pentru siguranța publică și nu trebuie lăsată în libertate. După ce și-a bătut măr concubinul, l-a omorât înfigându-i un cuțit în gât. Ulterior aceasta a incendiat apartamentul și a plecat de acasă. Polițiștii au găsit-o după o oră, plimbându-se pe străzile din oraș cu o sticlă de alcool in mână. A fost reținută pentru 24 de ore, iar în urma audierilor a fost internată la Spitalul de Psihiatrie Jebel din Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here