Gorjeancă arestată după ce și-a inșelat iubitul italian. L-a lăsat fără 800.000 de euro

0
1804

O gorjeancă  în vârstă de 30 de ani din comuna Scoarța a ajuns după gratii fiind acuzată de înșelăciune. Aceasta și-a păcălit iubitul italian, cu 41 de ani mai in vârstă, lăsându-l fără 780.000 de euro. Cu banii luați de la italian, femeia și-a deschis mai multe saloane de coafură atât în București cât și în Dubai.

,,Este cercetată pentru că în perioada mai 2015-septembrie 2017, folosindu-se de sentimentele de dragoste și pasiune dezvoltate de cetățeanului italian Francesco Thiela Albero, în vârstă de 71 de ani la debutul relației, pe baza unor promisiuni ferme și repetate de stabilire a unor relații stabile, cu complicitatea altor persoane, suspecte în cauză, în mod repetat, a indus în eroare pe cetățeanul italian, parte civilă în cauză, deposedându-l de suma totală de 780.000 de euro. Cercetările continuă”, a declarat procuror Cristina Ciobanu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj.

Francesco Thiela a venit în România să depună plângere împotriva tinerei care l-a păcălit. Italianul a mai reclamat-o pe mama femeii dar și pe bărbatul cu care aceasta s-a căsătorit după ce l-a părăsit pe el.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here