Prunariu îi dă peste ”bot” lui Tudor

0
615

După ce și-a arătat public susținerea pentru Claudiu Manta, ca acesta să ocupe funcția de secretar general al PSD Gorj, Mihai Prunariu, vicepreședintele social-democraților gorjeni îl trage de mânecă pe  Ion Tudor, șeful Secției de Drumuri Naționale Târgu Jiu, după ce acesta a precizat că Manta nu are nevoie de susținere, ci trebuie să aibă calitățile necesare pentru a putea ocupa funcția de secretar general. Prunariu l-a ironizat pe șefului drumarilor gorjeni și i-a reamintit că, dacă nu ar fi beneficiat de susținere, nu ar fi putut ocupa niciuna dintre funcțiile deținute până în prezent.

”Asta o spune cineva care a obținut funcții în decursul vieții fără susținere, fiind specialist în toate domeniile( mediu, drumuri, etc?)”, a scris Mihai Prunariu pe pagina sa de socializare.

De ani buni, funcția de secretar general la PSD Gorj este ocupată de Gheorghe Milosteanu, directorul Centrului Maternal din Târgu Jiu. Surse din rândul social-democraților spun că acesta ar vrea să lase locul liber și să candideze pentru un post de vicepreședinte. Ion Ișfan și Claudiu Manta se bat acum pentru această funcție.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here