Ambulanță implicată in accident la Bălcești. Pacienta din salvare a suferit leziuni

0
572

Un accident rutier  a avut loc, in această dimineață, pe DN 67 C Bălcești, între o ambulanță și o autoutilitară.
Ambulanța se deplasa către Vâlcea și avea semnele luminoase și acustice pornite, transportand o pacienta, de 76 ani, la un spital din Sibiu.
Șoferul autoutilitarei, de 26 ani, din Mehedinți a pierdut controlul volanului, intr-o curbă și a intrat în coliziune cu ambulanța, condusă de un bărbat de 35 ani, din Tg Jiu. La fata locului s-au deplasat un echipaj pentru descarcerare din cadrul Garzii de Interventie Novaci, un echipaj pentru descarcerare si un echipaj SMURD din cadrul Detasamentului de Pompieri Tg-Jiu, precum si 2 echipaje din căderi SAJ Gorj.
Echipajele sosite la fata locului au constatat ca in urma impactului șoferul autoutilitarei, un barbat in varsta de 26 de ani era încarcerat.
S-a intervenit pentru descarcerarea victimei si acordarea primului ajutor medical ulterior aceasta fiind transportata la spital.
Alte doua persoane, pacienta in varsta de 76 de ani care se afla in ambulanta si conducatorul auto al ambulanței un barbat in varsta de 35 de ani au avut nevoie de ingrijiri medicale.
În salvare se mai afla și o asistenta, care nu a suferit leziuni.
În cauză s a întocmit dosar penal pt vătămare corporală din culpa.

  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here