Au inceput lucrările la o nouă fabrică la Rovinari. Vor fi create 800 de noi locuri de muncă

0
469

Au început lucrările la noua fabrică de sisteme de siguranță auto ce va înființată la Rovinari. Compania AUTOLIV din Brașov va angaja aici 800 de persoane. Astfel, șomerii din Rovinari și din localitățile învecinate își pot găsi un loc de muncă. Noua fabrică va funcționa într-o hală de 8000 de metri pătrați, situată la marginea orașului.

Astăzi, am fost prezent la demararea investiției de 20 de milioane de euro, pe care prestigioasa companie AUTOLIV o realizează la Rovinari. Este vorba de o fabrică de sisteme de siguranță auto, care va funcționa într-o hală de producție de peste 8000 de metri pătrați. În cadrul acestei fabrici vor lucra circa 800 de localnici.
Țin să mulțumesc managerilor companiei AUTOLIV pentru că au ales să investească în Rovinari. Decizia dumneavoastră ne reconfirmă faptul că în zona Rovinari există forță de muncă profesionistă și că noi, ca autorități locale, punem în aplicare o strategie eficientă de atragere a investitorilor.
Totodată, țin să asigur managerii companiei AUTOLIV că Primăria Rovinari le va acorda în continuare tot sprijinul pentru materializarea proiectelor pe care le dezvoltă în această zonă”, a scris Robert Filip, primarul orașului Rovinari, pe pagina sa de socializare.

  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here