Atenție popor! Aprindeți-vă umbrelele! Plouă cu fake-news-uri!

0
553

Antena 3 de Târgu Jiu stabilește un nou record la dezinformare. In această dimineață, gurile de foc, alimentate de frustrările închiderii conductelor cu bani publici, “trâmbițau” cât le țineau plămânii că, personal din cadrul Primăriei Târgu Jiu,  ar fi dat cu subsemnatul pe la poliție, după ce, chipurile, ar fi scos ilegal mai multe documente din instituție, lucru total neadevărat.

După pierderea Primariei Târgu Jiu, trupele de “orci” ai PSD nu se opresc nici o secunda din a-și manifesta frustrarea prin diverse acțiuni dezinformatoare care sunt menite sa aducă prejudiciu de imagine primarului Marcel Romanescu. Dat fiind faptul ca afară temperaturile sunt cu minus, au mai înghețat și conductele….cu cașcaval!

Iată raspunsul Primăriei Târgu Jiu la aberațiile născocite  de slugile PSD:

Referitor la informațiile apărute recent în mass media, Primăria Municipiului Târgu Jiu menționează că niciun angajat al instituției nu a fost chemat la audieri la Inspectoratul de Politie Județean Gorj în această perioadă.
De asemenea, referitor la încetarea activității domnișoarei Anamaria Ianc din cadrul Cabinetului Primarului, facem precizarea că acest lucru s-a făcut cu acordul ambelor părți și nu are legătură cu o presupusă anchetă în curs de desfășurare, ori vreun scandal media, așa cum s-a precizat în articolul menționat”.

Si reprezentanții IPJ Gorj le-au dat peste nas specialiștilor în dezinformare: „Referitor la acest articol, uhttp://www.scandaldegorj.ro/dezvaluiri/bomba-in-primaria-tgjiu-angajati-audiati-la-politie-surse-organele-judiciare-cerceteaza-sustragerile-de-documente-din-institutie-i-trucarea-unor-licitatii/, nu exista o astfel de ancheta la nivelul IPJ Gorj”, au precizat reprezentanții poliției gorjene.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here