Agenți economici din Târgu Jiu, verificați și sancționați de polițiștii locali

0
882

50 de agenți economici care își desfășoară activitatea pe raza municipiului Târgu Jiu au fost verificati de polițiștii locali, de la inceputul anului și până in prezent. Controalele au fost efectuate în urma sesizărilor, dar și conform planurilor de control aprobate la nivelul instituției.

În urma deficiențelor constatate au fost aplicate 27 sancțiuni contravenționale, conform Legii nr. 12/1990 privind protejarea populației împotriva unor activități de producție, comerț sau prestări de servicii ilicite, în valoare totală de 4 800 lei.

În timpul desfășurării controalelor pe linia respectării normelor generale de comerț a fost depistat un agent economic care avea expuse la vânzare produse cu termenul de valabilitate expirat, iar Acordul de Funcționare eliberat de Primăria Municipiului Târgu Jiu nu era afișat. Produsele au fost confiscate și distruse, iar pentru deficiențele constatate a fost aplicată o sancțiune în valoare de 300 lei, conform Hotărârii Consiliului Local al Municipiului Târgu Jiu nr. 522/2018 privind aprobarea Regulamentului privind exercitarea activităților comerciale pe raza municipiului Târgu Jiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here