A incălcat ordinul de protecție impus de polițiști după ce și-a bătut soția și a fost arestat

0
754

Poliţişti din cadrul Postului de Poliție Săcelu au fost sesizați ieri, prin apelul 112, de o femeie, de 55 de ani, din localitate, cu privire la faptul că, soțul său, 57 de ani, ar fi agresat-o fizic.

Din cercetările efectuate de oamenii legii la fața locului a reieșit faptul că, în timp ce se afla la domiciliu, pe fondul consumului de alcool, bărbatul ar fi exercitat acte de violență asupra soției sale. Femeia nu a solicitat intervenția ambulanței și nici transportarea la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Agresorul s-a ales cu dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie și, totodată, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de cinci zile. Astfel, barbatul a fost evacuat din locuință, fiindu-i interzis să se apropie la mai puțin de 20 metri de persoana vătămată sau locuința acesteia.

Omul insă nu a ținut cont de restricțiile impuse de polițiști și astfel s-a ales cu un nou dosar penal, ba mai mult, a fost reținut  pentru  24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat unității de parchet competente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here