Polițiștii locali au curățat cu forța un apartament plin de gunoaie. Proprietarul a fost amendat

0
1360

Polițiștii locali din Târgu Jiu au fost solicitați ieri pentru a susține o acțiune de salubrizare efectuată de SC Edilitara SA în apartamentul unei persoane care depozita diferite deșeuri, sticle, haine și obiecte vechi. Reprezentând un adevărat focar cu risc crescut de îmbolnăvire pentru toți locatarii, polițiștii locali au efectuat mai multe demersuri, în mod gradual, pentru a rezolva problema sesizată de asociația de proprietari.

A fost identificat proprietarul, fiindu-i aduse la cunoștință dispozițiile legale privind obligația de a salubriza și întreține în mod corespunzător locuința respectivă, dar și conștientizarea acestuia asupra consecințelor negative generate de mediul insalubru în care locuiește. Întrucât proprietarul a refuzat să își îndeplinească obligațiile legale, polițiștii locali i-au aplicat o sancțiune contravențională în valoare de 200 lei.

În acest caz, Judecătoria Târgu Jiu a admis cererea formulată de asociația de proprietari, obligând persoana în cauză să procedeze la igienizarea apartamentului iar pentru că proprietarul a refuzat, asociaţia a fost autorizată să pătrundă în imobil și să îl igienizeze.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here