Rovinăreancă torturată de iubit, și-a scăpat agresorul de închisoare

0
1150

Gest inexplicabil al unei minore de 17 ani din Rovinari. După ce a fost supusă unor chinuri inimaginabile chiar de către propriul iubit, minora, fiică a unui preot penticostal și-a scăpat agresorul de pușcărie. Fata și-a retras plângerea depusă la Poliție împotriva iubitului de 26 de ani, și acum este cercetată pentru favorizarea faptuitorului.

Calvarul tinerei a început în urmă cu trei ani, cand a primit acordul de la părinți sa plece în Germania împreună cu iubitul sau. Pe drum însă, fata a aflat că de fapt bărbatul în care avea incredere era un escroc sentimental care avea o soție și un copil. La aflarea veștilor,  rovinareanca a vrut să se întoarcă acasă, însă bărbatul a dus-o pe marginea unui râu din zona orașului Petrila unde a torturat-o si a violat-o.

„Inculpatul i-a desfăcut picioarele, i-a dat jos pantalonii fără voia ei şi a tăiat-o cu briceagul în zona genitală, după care a întreţinut cu minora un raport sexual normal, împotriva voinţei ei, iar după ce a terminat actul sexual, a început să o lovească pe persoana vătămată din nou cu pumnii şi cu picioarele„, se arată în dosarul de cercetare.

Fata a  scăpat din mâinile agresorului după ce masina in care se aflau, a fost oprită în trafic de polițiști pentru un control de rutină.

Daniel Duma a scăpat doar cu o pedeapsă de  3 ani de închisoare cu suspendare pentru privare de libertate, după ce tânăra  din Rovinari si-a retras plângerea împotriva acestuia. Fata este si ea cercetată acum pentru favorizarea faptuitorului si a fost condamnată la măsura educativă a supravegherii pe o perioadă de 4 luni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here