Femeie din Novaci, bătută de fiul său. A ajuns la spital pentru ingrijiri medicale

0
679

Polițiști din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Novaci au reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Gorj, un bărbat de 46 de ani, din comuna Alimpești, bănuit de săvârşirea infracţiunilor de violență în familieși nerespectarea ordinului provizoriu de protecție.

Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului, a reieșit faptul că, acesta, în timp ce se afla la domiciliul comun, pe fondul consumului de alcool, ar fi exercitat acte de violență asupra mamei sale, de 63 de ani, provocându-i leziuni, care au necesitat transportarea la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În cauză polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile, conform căruia agresorul a fost evacuat din locuință, fiindu-i interzis să se apropie la mai puțin de 500 m de persoana vătămată sau locuința acesteia.

În aceeași zi, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că bărbatul s-ar fi întors la domiciliu, încălcând astfel ordinul de protecție emis de polițiști.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here