Minor arestat după ce a incendiat mașinile unui localnic din Novaci

0
809

Poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale împreună cu poliţişti din cadrul Poliției Orașului Novaci au reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Gorj, un tânăr de 17 ani, din orașul Novaci, bănuit de săvârşirea infracţiunii de distrugere.

Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că acesta, la data de 28 ianuarie, ar fi incendiat interiorul a două autoturisme, aparţinând unui localnic, de 57 de ani, care erau parcate la poarta locuinței proprietarului, cu portierele neasigurate.

În urma incendierii, scaunul din dreapta față al unui autoturism ar fi fost distrus în proporție de 20%, iar în cazul celui de-al doilea autoturism, volanul prezenta urme de ardere și scaunul din stânga față ar fi fost distrus tot în proporție de 20%.

Polițiștii au continuat cercetările în cauză, iar la data de 2 februarie, tânărul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Novaci, fiind dispusă față de acesta, măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here