Românii mor de foame iar parlamentarii se lăfăie în lux. Un senator PSD și-a cumpărat un imobil cu robinete din aur și SWAROVSKI

0
868

Nesimțire dusă la extrem a unui senator PSD. În timp ce 70% dintre români sunt nevoiți să se descurce lunar cu 1162 de lei și chiar să devină scalvii străinilor, lăsând în urmă familia și copiii pentru un trai mai bun, aleșii se lăfăie în vile și mașini luxoase. Un exemplu în acest sens este senatorul PSD și președintele Comisiei comune a parlamentului pentru controlul SRI, Claudiu Manda. Recent, acesta și-a cumpărat, în centrul Craiovei, un imobil cu finisaje de lux- robinete cu foițe de aur și clanțe cu SWAROVSKI.

Manda a plătit 150.000 de euro pentru 62% din imobilul al cărui preț total este de 230.000 de euro, restul tranzacției fiind acoperit prin schimbul unui apartament deținut de o firmă în care senatorul PSD este acționar. ”O parte din imobilul cu suprafața totală de 230 metri pătrați este ocupată de alți locatari”, a spus Claudiu Manda pentru G4Media.ro.

”Săracul” senator PSD, Claudiu Manda, viitorul soț al ministrului Muncii Lia Olguța Vasilescu, a fost ”nevoit” să ceară bani de la cunoscuți și chiar să apeleze la o descoperire de card pentru a-și cumpăra imobilul de lux în care va locui cu viitoarea soție.

”Este vorba despre împrumuturi de la cunoștințe cu acte făcute la notar, care vor putea fi văzute în declarația mea de avere; venituri din cont, o descoperire de card, plus schimbul cu apartamentul deținut de firma la care sunt acționar. Sper ca o parte din împrumuturile menționate să o pot returna din veniturile de la nuntă”, a spus Claudiu Manda.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here