Desfrâu la Secția Psihiatrie a Spitalului din Târgu Jiu. Bolnavi puși de îngrijitori să se sărute și să se dezbrace

0
1143

Scene șocante la Secția Psihiatrie a Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu. O tânără pacientă, semi-dezbrăcată, a fost surprinsă în timp ce se săruta, printre gratii cu un alt pacient din cadrul secției, iar un alt bărbat o pipăia. Revoltător este însă faptul că totul a fost pus la cale de cadrele medicale, care au dorit să se amuze pe seama bolnavilor. Și mai grav este însă faptul că, cea care a filmat întreaga scenă este chiar fiica vitregă a managerului unității medicale, Gigel Capotă. Cel care a povestit despre acest incident este chiar managerul, care a spus totul după ce un jurnalist a intrat în posesia filmulețului și a spus că îl va face public.

”Am fost acuzat că la Secția Psihiatrie, o să apară în următoarele zile, am și o solicitare în baza legii 544 de la unul dintre colegii dumneavoastră, să prezint anumite documente pe care le voi prezenta, o să apară un film, că ce s-a întâmplat acolo, în secție. Noi știam acest film care s-a întâmplat, nu o să vă povestesc despre el, o să-l vedeți, că o să apară, dar noi, comitetul director, ne-am dus în cadrul acestei secții, noi în orice secție trebuie să știm în orice moment ce se întâmplă, și știm, pentru că avem toate pârghiile necesare ca să știm și să intervenim administrativ”, a precizat  Gigel Capotă, într-o conferință de presă.

În timp ce fiica managerului era ocupată cu filmarea, o altă pacientă a venit în camera respectivă și a cerut o pastilă spunând că se simte foarte rău însă a fost trimisă la plimbare de cea care realiza filmulețul. Totul s-ar fi întâmplat pe data de 16 iulie 2018, când șefă de secție era doctorița Gabriela Pătrășcoiu, care ulterior a fost destituită, iar în locul a fost numit medicul Ana Maria Câmpeanu.

Diana Pușcașu, fiica vitregă a managerului, a recunoscut că a realizat filmarea respectivă și a explicat din ce motiv. ”Eu cred că este o reacție firească și orcine ar fi fost în locul meu ar fi făcut la fel. Eu am anunțat asistenul șef din ziua respectivă, să ia măsuri. A dat din umeri. La rândul meu, am anunțat mai departe conducerea unității. Asistent șef era atunci Marius Drumen. Asistenta șefă era în concediu și el îi ținea locul. Mi-am anunțat superiorii pentru că așa am considerat că este normal. Nu am considerat că este normal să se întâmple așa ceva într-o secție de spital”, a precizat Diana Pușcasu.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here