Haine ”de firmă”, confiscate de polițiști de la un târg săptămânal

0
1301

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au identificat un bărbat de 36 de ani, din localitate, care ar fi oferit şi pus în circulaţie într-un târg săptămânal, din localitate, peste 240 de articole de îmbrăcăminte, purtând o marcă identică sau similară cu cea înregistrată, fără a deţine certificat de autenticitate sau documente de provenienţă.

Totodată, polițiștii au identificat un bărbat de 43 ani, din localitate, care ar fi oferit spre vânzare, în același târg săptămânal, din localitate, 10 lame de drujbă, pentru care nu deținea certificat de autenticitate sau documente de provenienţă.

Polițiștii au ridicat bunurile, în vederea confiscării, până la finalizarea cercetărilor. În ambele cauze au fost întocmite dosare penale privind săvârșirea infracțiunii de punerea în circulaţie, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu cea înregistrată, pentru produse identice sau similare, prevăzută de Legea 84/1998 republicată, privind mărcile și indicațiile geografice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here