Profesoară ”model” la Liceul Teologic. Și-a parcat mașina pe terenul sintetic din curtea unității de învățământ

0
1243

Profesorii ar trebui să fie un exemplu de urmat pentru elevi, însă un cadru didactic de la Liceul Teologic din Târgu Jiu a demonstrat că nu toți dascălii sunt un model pentru elevii lor. Cu o nesimțire dusă la extrem, femeia și-a parcat mașina pe un teren sintetic recent amenajat de reprezentanții municipalității. Polițiștii locali s-au autosesizat după apariția imaginilor în mass-media și au amendat-o pe profesoară cu suma de 200 de lei. Și reprezentanții Primăriei Târgu Jiu le atrag atenția directorilor unităților de învățământ din municipiu să păstreze investițiile în codiții optime, având în vedere sumele mari de bani cheltuite pentru realizarea lor.

„În urma fotografiilor apărute în mediul on-line și care arată un autoturism parcat pe terenul sintetic de sport al Liceului Teologic ”Sfântul Nicodim” din Târgu Jiu, polițiștii din cadrul Poliției Locale Târgu Jiu au identificat autorul. Fapta s-a petrecut luni, 11 februarie, iar persoana vinovată a fost sancționată cu suma de 200 de lei. 
Primăria Municipiului Târgu Jiu face un apel către conducătorii unităților de învățământ din oraș să se asigure că aceste terenuri sunt păstrate în condiții optime, având în vedere sumele mari de bani pe care municipalitatea le-a investit pentru crearea lor. Scopul acestor investiții este ca tinerii din municipiu să beneficieze de toate condițiile de care au nevoie în procesul educațional și trebuie luate măsuri pentru ca astfel de fapte să nu se mai repete”, au transmis reprezentanții Primăriei Târgu Jiu. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here