Scandalurile nu se mai termină la Spitalul din Târgu Jiu. Sala de mese de la Secția Psihiatrie, transformată în frizerie

0
646

După scandalul sexual de la Secția Psihiatrie, un nou incident zguduie unitatea medicală din Târgu Jiu. Mai multe imagini în care doi asistenți medicali se tund unul pe celălalt chiar în sala de mese de pe secție, au devenit virale pe internet. Este vorba despre asistentul medical principal Alexandru Crăciun, fratele actualei asistente șefe și colegul său Gheorghe Popescu. Asistentul caruia i se face freza este acoperit cu un cearșaf din dotarea spitalului. Cei doi s-au și fotografiat în timp ce își acordau reciproc servicii de înfrumusețare, fiind mândri de isprava lor. Tot personalul de la Psihiatrie beneficiază de sporuri chiar și de 90%.

În urmă cu câteva zile, la aceeași secție, a izbucnit un scandal după ce fiica vitregă a managerului Spitalului Județean  de Urgență din Târgu Jiu, Gigel Capotă, a realizat un filmuleț în care mai mulți bolnavi erau îndemnați să se sărute și să se dezbrace printre gratiile din salon. Înregistrarea a fost realizată atunci când fostul medic șef al secției era în concediu de odihnă, iar asistentul șef era liber. Medicul șef, Gabriela Pătrășcoiu a fost schimbată din funcție după scandal, doctorița precizând că astfel, directorul unității medicale vrea să-și scape fiica, angajată ca registrator, de sancțiuni. După apariția fimulețului pe internet, Inspectoratul Județean de Poliție Gorj a demarat o anchetă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here