Polițiștii gorjeni au reținut opt bărbați în ultimele 24 de ore

0
609

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Cărbuneşti au reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, trei persoane cu vârste cuprinse între 20 și 44 de ani, din comuna Aninoasa, bănuite de săvârşirea infracţiunilor de ameninţare, tulburarea ordinii şi liniştii publice, violare de domiciliu, lovire sau alte violenţe, ultraj şi complicitate la ultraj.

Aceștia, în perioada 2016-2019 ar fi săvârșit mai multe infracțiuni din cele menționate mai sus, inclusiv cea de ultraj împotriva personalului silvic, fapt pentru care, Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Cărbuneşti a reunit cele nouă cauze aflate în cercetări și le-a preluat în anchetă proprie. În cauză polițiștii au pus în executare șase mandate de aducere emise de Judecătoria Târgu Cărbuneşti. Cei trei față de care s-a luat măsura reținerii urmează să fie prezentaţi astăzi, Judecătoriei Târgu Cărbuneşti, cu propunere de arestare preventivă.

De asemenea, un alt bărbat, de 58 de ani, din comuna Baia de Fier, a ajuns și el in spatele gratiilor după ce a încălcat ordinul de protecție impus de polițiști pentru că și-a agresat fiica de 29 de ani.

Totodată, patru tineri cu vârste cuprinse între 23 și 41 de ani, toți din comuna Țânțăreni, bănuiți de săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe și tulburarea ordinii și liniștii publice, au fost reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj. Aceștia, în timp ce se aflau în incinta unui local public, din satul Izvoarele, pe fondul unui conflict spontan și al consumului de alcool, ar fi exercitat acte de violență asupra unui bărbat, de 31 de ani, din orașul Turceni.

Victima a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, nefiind necesară internarea. Polițiștii îi vor prezenta pe cei în cauză, în cursul zilei de astăzi, Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, cu propuneri corespunzătoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here