Petiție pentru montarea unei bariere la trecerea de cale ferată de la fista Avicola. In zonă au avut loc multe accidente

0
524

Consilierul local din oraşul Ţicleni, Constantin Brănescu va înainta o petiție autorităților locale și județene prin care  va solicita montarea unui semafor sau a unei bariere automate la trecerea de cale ferată de la fosta Avicola Târgu Jiu. Asta după ce mai mulți gorjeni si-au pierdut viata acolo iar oamenilor le este teamă să mai treacă prin zonă. Astfel, ar fi prevenite accidentele. Principala rută de acces către orașul Țicleni trece peste calea ferată respectivă iar localnicii se tem de producerea unor tragedii .Constantin Brănescu va înainta petiții Primăriei Târgu Jiu și Consiliului Județean Gorj in speranta ca va fi rezolvată această problemă.

„O SEMNĂTURĂ POATE SALVA O VIATA SAU UN ACCIDENT RUTIER !
Sustine si tu aceasta initiativa cu privire la ,, SEMNALIZAREA IN MOD CORESPUNZATOR CU BARIERA SAU SEMAFOR TRECEREA LA NIVEL DE CALE FERATA DE LA FOSTA AVICOLA TG JIU AMPLASATA PE DRUMUL CARE FACE LEGATURA INTRE MUNICIPIUL TG JIU , COMUNA DANESTI SI ORASUL TICLENI ”
Cine doreste modelul de tabel pentru susținerea acestei inițiative poate sa ma contacteze in privat !
Va multumesc frumos”, a scris Constantin Brănescu pe facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here