Romanescu: ” Voi rămâne in PNL. Voi câștiga din nou alături de echipa mea”

0
1234

Marcel Romanescu este convins că va câștiga un nou mandat de primar la Târgu Jiu. În ciuda criticilor venite din partea psd-iștilor Aurel Popescu și Adrian Tudor, edilul rămâne ferm pe poziții.

„Glume de genul acesta se vor face până în 2020, însă sunt sigur că se vor liniștii și că până la urmă își vor da seama că mandatul din 2020 tot eu il voi câștiga. Până atunci pot să comenteze. Nu este nicio problemă. E o competiție electorală. Eu nu fac ca PSD in 2017, că trebuie doar să-și spună candidatul și deja au câștigat alegerile dar este clar că la momentul acesta, împreună cu echipa care ma susține, avem prima șansă și vom câștiga”, a declarat Marcel Romanescu.

Chiar dacă în presă se vehiculează de ceva timp că ar trece la ALDE, Marcel Romanescu a declarat că vrea să câștige alegerile din 2020 alături de echipa sa de la PNL.

„Sunt membru al Partidului Național Liberal și voi rămâne alături de această formațiune și de colegii mei. S-au făcut foarte multe speculații. Am eliminat permanent acest lucru. Sunt și voi rămâne membru al PNL asa cum am fost și în anii trecuți. Politic, lista de la alegeri ar trebui făcută prin oameni, pentru oameni, nu neapărat prin partide politice. De ceea contează calitatea omului de pe listă. Asta îmi și doresc, să aflu exact care ne sunt candidații pentru alegerile europarlamentare”, a mai precizat Romanescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here