Bătrână din Negomir, terorizată de noră

0
591

O bătrână de 84 de ani din Negomir trăiește un adevărat calvar lângă femeia pe care fiul său a ales să o ia de soție. Vârstnica a fost bătută în repetate rânduri de nora sa, și chiar dacă polițiștii i-au întocmit dosar penal și i-au impus să nu se apropie la mai puțin de 200 de metri de casa bătrânei, aceasta nu a ținut cont de avertizările oamenilor legii și a intrat din nou în casă peste soacra sa.

”Poliţişti din cadrul Posturilor de Poliție Urdari și Fărcășești au fost sesizaţi de o femeie de 84 de ani, din comuna Negomir, cu privire la faptul că nora sa, de 45 de ani, din aceeași localitate, s-ar afla în apropierea locuinței sale, deși există un ordin de protecție emis de către Judecătoria Târgu Jiu împotriva acesteia, prin care femeia are obligația de a nu se apropia la o distanță mai mică de 200 m de soacra sa și reședința acesteia.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului de către poliţişti, s-a stabilit faptul că femeia ar fi pătruns abuziv în locuința soacrei acesteia, încălcând astfel ordinul de protecție emis de instanţa de judecată. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de încălcare a ordinului de protecție”, au precizat polițiștii gorjeni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here