Percheziții în Gorj într-un dosar privind contrabanda cu țigări. Trei persoane duse la audieri

0
1726

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Direcției de Operațiuni Speciale, au efectuat, în această dimineață, șase percheziții domiciliare, două pe raza județului Gorj și 4 pe raza județului Mehedinți, la domiciliul persoanelor bănuite de săvârșirea infracțiunii de contrabandă.

În urma unor activități informativ-operative efectuate de polițiștii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu – Biroul de Ordine Publice și Biroul de Investigații Criminale, au fost continuate cercetările în cauza penală, privind săvârșirea infracțiunii de contrabandă, efectuând șase percheziții domiciliare, dintre care două în comuna Văgiulești, iar patru în municipiul Drobeta Turnu Severin. Cu această ocazie, polițiștii au ridicat în vederea continuării cercetărilor aproximativ 15.500 țigarete, provenite din activități de contrabandă, precum și 63.400 lei, 5.000 euro și 130 lire sterline.

Totodată, polițiștii au pus în aplicare trei mandate de aducere, fiind conduse la sediul poliției trei persoane, două în vârstă de 29, respectiv 35 de ani din Drobeta Turnu Severin și una de 65 de ani din comuna Văgiulești Gorj, bănuite de comiterea infracțiunii de contrabandă. În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii contrabandă, urmând ca în cauză să fie luate măsurile legale ce se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here