Fără precedent! Pacienți serviți din farfurii inscripționate cu sigla PSD

0
622

Tupeul PSD-iștilor și a celor care îi susțin nu are limite. Recent, pacienții unui spital din București au primit mâncare in farfurii inscripționate cu sigla Partidului Social Democrat. Imaginile au fost postate pe facebook de ruda unui pacient, revoltată de situație.

„Pacienții internați la Institutul de boli infecțioase „Matei Balș”, din București, au fost serviţi, zilele trecute, din farfurii inscripționate cu sigla PSD, cei trei trandafiri, și textul ”Peia, Sprijinul Dumneavoastră. Aşteptăm şi bacteria intraspitalicească numită „PSD e în toţi şi toate”.#haicăputeţi”, a scris femeia pe pagina sa de socializare.

Potrivit g4media, Farfuriile au fost utilizate pentru câteva zile și nu e clar cum au ajuns în spitalul condus de medicul Adrian Streinu Cercel.

Ninel Peia este numele unui fost parlamentar PSD de Ilfov, exclus din partid la cererea lui Liviu Dragnea după mai multe poziții anti-vaccin ale acestuia.

Streinu Cercel, managerul Institutului Matei Balș, face parte din conducerea instituției spitalicești din anii 90. Timp de trei ani a fost și secretar de stat în Ministerul Sănătății și este considerat unul dintre cei mai influenți oameni din sistemul medical.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here