Ministrul Sănătății, critici dure după vizita de la Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu

1
2964

”Nu mi-a plăcut ce am văzut. Nu mi-a plăcut blazarea din spital”. Este declarația ministrului Sănătății Sorina Pintea, prezentă astăzi la Târgu-Jiu pentru a face verificări la Spitalul Județean de Urgență. Ministrul a ținut o conferință la sediul Prefecturii Gorj unde a adus o serie de critici conducerii unității medicale. Sorina Pintea a spus că gradul mic de ocupare a paturilor din Târgu Jiu arată faptul că pacienții nu au încredere în medici și în actul medial.

”Am primit peste 62 de reclamații din Gorj. O parte din multiplele reclamații primite sunt reale și am venit aici să văd exact ce se întâmplă. Mi s-a spus azi, obsesiv, că avem rezultate, dar modul în care ne comportăm cu pacienții spune multe. Vorbim de un sistem public în care Guvernul investește, s-au majorat salariile. Nu mi-a plăcut ce am văzut, nu mi-a plăcut blazarea din spital. Știți, îmi spuneau, că este bine, dar nu este suficient ce îmi spuneau ei. Asta m-a dezamăgit cel mai tare. Au fost multe promisiuni că se vor mișca lucrurile. Dar se mișcă, veți vedea”, a declarat ministrul Sănătății.

”Atunci când vorbim de pacienți, nu avem culoare politică”, a mai spus ministrul Sănătății, dând asigurări că, cei care se fac responsabili de problemele create la Spitalul Județean de Urgență vor plăti în funcție de gravitatea faptelor constatate.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here