Jaf la drumul mare. PSD primește subvenție de la statul român, 1,5 milioane de euro pe lună

0
574

Victor Ponta, atac devastator la Partidul Social Democrat. Într-o postare pe pagina sa de socializare, liderul ProRomânia atrage atenția asupra faptului că PSD primește sume colosale din banii bugetului de stat, iar acestea nu sunt folosite pentru a susține proiectele care contează cu adevărat. Ba mai mult, Ponta susține că subvenția primită de PSD este cea mai mare din toată Europa. Lunar, social-democrații, primesc de la Bugetul de stat 7,5 milioane de ron, echivalentul a 1,5 milioane de euro. Dacă facem un calcul, cu banii primiți de „ciuma roșie” intr-un singur an, ar putea fi construiți peste 12 km de autostradă. În 12 luni ar putea fi înființate spitale in care bolnavilor să nu le fie teamă să meargă și unde să poată fi tratați corespunzător și nu în funcție de cât de gros este plicul îndesat în buzunarele medicilor. Bătrânii rămași fără familii si un acoperiș deasupra capului ar putea avea un adăpost prin construirea de azile cu banii pe care pesedeii ii folosesc după bunul plac pentru vacante exotice, mașini de lux și vile impunătoare .

“Hotie pana la capat! “ / asta e hotie – nu social democratie / SUBVENTIA NESIMTITA a partidelor politice merge mai departe fara rusine!

In timp ce suntem manipulati si sufocati zi de zi de Propaganda despre dosare, Stat Paralel, securisti bla bla – unii incaseaza lunar milioane de euro din taxele si impozitele romanilor ( bani care sunt luati de la sanatate, educatie sau Infrastructura)!

In fiecare luna PSD primeste de la Bugetul de stat 7,5 milioane de ron = 1,5 milioane de euro! Si liderii PNL, ALDE sau USR primesc sume importante ; Basescu Mincinosul ( cel care a taiat pensiile si salariile romanilor) sa lafaie zi de zi pe la televiziuni pe banii celor pe care i-a nenorocit!

Deputatii PRO Romania am facut amendament in Parlament, la dezbaterea Bugetului, pentru suspendarea ( sau macar reducerea) acestei subventii / propunerea noastra a fost respinsa cu nepasare si aroganta de reprezentantii PSD – Alde! Dar trebuie sa facem ceva!

1. Sumele uriase primite de PSD ( care se declara partid de stanga – alaturi de popor) nu sunt folosite la niciun proiect social ; nu se dau burse unor tineri talentati, nu se sprijina o gradinita sau un camin de batrani , nu se recompenseaza un medic sau un profesor exceptional / cu acesti bani luati de la Buget ( desi Partidul are membri cotizanti, cabinete si sedii tot de la Stat) se platesc avioanele si elicoptere private cu care zboara Dragnea, case si masini de lux pentru camarila lui , și se face propagandă comunistă.

2. Subventia de la Buget primita de PSD este cea mai mare din Europa / SPD din Germania primeste de 8 ori mai putin / PES ( Partidul Socialistilor Europeni – acopera toata Europa ) primeste de 4 ori mai putin!

3. Cetatenii romani care voteaza alt partid ( sau care nu voteaza deloc) cotizeaza cu banii lor ( fara sa le ceara nimeni acordul) pentru milioanele de afise si bannere care ne sufoca in toata tara – ca si pentru milioanele de clipuri electorale care inunda televiziunile si internetul

Dincolo de renuntarea ( sau reducerea drastica ) la aceste subventii nesimtite PRO Romania va depune un proiect de lege de renuntare la privilegiile si avantajele pe care politicienii le au in fata oamenilor obisnuiti! S-a depasit orice limita a bunului simt – trebuie sa actionam”, a scris Victor Ponta, pe facebook.

Ca și cum nu ar fi fost de ajuns, Poșta Română a distribuit luni pliante cu realizările PSD, la pachet cu pensiile românilor. Informația a apărut în presă, dar și într-o postare a deputatului liberal Gigel Știrbu, care, într-o postare pe contul său de Facebook a scris că ”toți poștașii au fost puși să semneze un angajament prin care se obligă să ducă la fiecare pensionar în parte un pliant cu destule pagini, făcut de PSD.”

Reprezentanții Poștei Române au confirmat pentru G4Media.ro că există un contract de promovare cu PSD pentru alegerile europarlamentare din acest an, în valoare de 925.000 de lei, încheiat prin serviciul Postmesager Plus, disponibil oricărei entități, pe siteul Poștei.

Banii au fost deja virați de către PSD, iar poșta a început livrarea pliantelor, cu precizarea că nu își asumă răspunderea pentru conținutul lor.Ce spun pliantele PSD. Realizările și promisiunile partidului sunt distribuite la pachet cu pensiile, iar mesajele sunt elaborate în acest sens. Una din temele dragi lui Liviu Dragnea, cea a alimentelor importate din UE, care ar avea o calitate mai slabă în România, este pe larg descrisă. În același timp se vorbește despre ”fonduri europene pentru agricultură”. Broșura distribuită poartă numele de ”România merită mai în Europa”, sloganul de campanie al social democraților.

Partidul Naţional Liberal a anunțat va da în judecată Partidul Social Democrat pentru ”transformarea Poştei Române într-o filială a PSD”.

În timpul campaniei prezidențiale din 2014, Poșta Română, condusă atunci de Alexandru Petrescu (care acum este Ministru al Comunicațiilor), a împărțit pensionarilor care veneau să-și ia banii de la ghișeele poștale din București, pliante electorale PSD cu mesajul ”Klaus Iohannis vrea să îți taie pensia”.

Explicațiile au fost și atunci aceleași: Poșta are contract comercial și nu își asumă responsabilitatea pentru mesajele transmise în pliantele distribuite.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here