Bătrână de 80 de ani din Târgu-Jiu, bătută și înfometată de propria fiică. Polițiștii s-au sesizat după ce vecinii au cerut sprijin pe facebook

0
663

Caz șocant la Târgu -Jiu. O femeie de 80 de ani este maltratată și ținută fără apă și mâncare, chiar de către fiica sa. Femeia locuiește la etajul 4, într-un bloc situat în zona CAM. O vecină a fotografiat-o într-o zi în timp ce se uita pe geamul de la dormitorul în care fiica sa și nepoata ar ține-o închisă. Bătrâna era desfigurată și avea ochii vineți din cauza loviturilor primite. Cazul a fost făcut public pe rețelele de socializare de o vecină care locuiește în blocul de vis-a-vis. Polițiștii au efectuat verificări la fața locului și au constatat că cele relatate de veecini erau adevărate. Bătrâna era maltratată și înfometată.

”Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu- Jiu s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că o femeie, de 80 de ani, care locuiește fără forme legale în Târgu- Jiu, ar fi fost agresata de fiica sa, de 50 de ani, din aceeași localitate. Cu ocazia verificărilor a reieșit faptul că persoana vătămată ar fi fost lăsată singură și fără îngrijire, de către fiica sa. De asemenea, polițiștii au informat Primăria Tg Jiu, pentru a realiza o anchetă socială. În cauza s a întocmit dosar penal pt violența în familie și lăsarea, fără ajutor, a unei persoane aflate în dificultate”, potrivit IPJ Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here