Se rupe PNL-ul? Mai mulți primari liberali vor să devină PSD-iști cu acte in regulă

0
1295

PNL Gorj este cu un picior in groapă după ce mai mulți primari liberali și-au arătat intenția de a deveni PSD-iști cu acte în regulă. Aflat sub conducerea fostului PSD-ist, deputatul Dan Vâlceanu, partidul începe să slăbească de la o zi la alta. Totul din cauza jocurilor de culise pe care parlamentarul le face cu șefii social-democraților. Acest lucru este deja bine știut de către toți membri PNL Gorj, iar cei  care se află în funcții publice au decis să părăsească partidul ca răspuns la combinațiile politice oneroase pe care le face Dan Vâlceanu.  Primarul de la Bumbești-Jiu, Constantin Bobaru este primul edil liberal care a preferat să treacă în barca social-democraților.

Aristică Coiculescu, primarul de la Arcani este și el cu un picior în PSD. Acesta a declarat la un post de radio local, că nu va spune „pas” dacă va fi invitat la conferința de presă  a social-democraților. Mai mult, edilul ii acuză pe șefii PNL Gorj de o slabă comunicare cu cei de la centru.

Garnitura PSD ar putea fi suplimentată și cu Mădălin Ungureanu, primarul liberal de la Bălești. De altfel, acesta a participat și la discuțiile cu ministrul PSD-ist al Transporturilor, Răzvan Cuc.

Un alt nume vehiculat că va spune „adio PNL” este Vasile Vlăduleanu, primarul liberal de la Bîlteni.

Rămâne de văzut ce decizie la va lua primarul municipiului Târgu-Jiu, Marcel Romanescu, după disputele din ultima perioadă cu Dan Vâlceanu.

Dacă semnalul de alarmă tras de primarii liberali nu va fi ințeles rapid și de liderii de la centru, organizația de la Gorj va rămâne doar cu „sclavii” lui Dan Vâlceanu, care au sacrificat partidul în goana lor nebună după avantaje personale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here