Șefa gafelor, ajunsă șefa PSD

0
620

Un alt păduche în fruntea PSD. După ce Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare, premierul Viorica Dăncilă a preluat conducerea Partidului Social Democrat. Anuntul a fost făcut chiar de către șefa gafelor, mândră nevoie mare că a ajuns președintele organizației centrale a PSD. Dăncilă a convocat pentru marți structurile de conducere ale PSD – Biroul Permanent și Comitetul executiv – pentru a ”vedea ce este de făcut” în urma celor două evenimente majore care au zguduit partidul din temelii: învingerea zdrobitoare la alegeri și condamnarea definitivă a lui Dragnea la închisoare cu executare.

Vizibil „afectată” de condamnarea lui Dragnea, Viorica Dăncilă a precizat că acesta „este un moment dificil pentru partid”.

„Uman vorbind, e o dramă pentru el și familia lui. Suntem alături de el. Nu vom comenta în nici un fel decizia instanței pronunțată azi. Suntem un partid unit în momentele dificile. Mâine am convocat BPN la 11:00, CEX la 18.00. Împreună vom lua deciziile, vom analiza și vom vedea ce e de făcut. Pentru PSD, condamnarea preşedintelui în funcţie reprezintă un moment dificil, aşa cum ar reprezenta pentru orice partid. (…) În calitate de colegi de partid suntem alături de dumnealui şi de familia sa. Evident, este un moment dificil. Nu vom comenta în niciun fel decizia instanţei de judecată”, a declarat Viorica Dăncilă la sediul PSD din Băneasa.

In ciuda gafelor colosale comise de cand a ajuns șefa Guvernului, Dăncilă afirmă că nu-și va da demisia din funcția de premier.

„Nu-mi voi da demisia. Voi respecta decizia din parlament dacă va fi depusă o moțiune de cenzură. Suntem un partid responsabil.  Mulțumesc electoratului pentru votul dat, vom face o analiză să vedem unde am greșit. Una dintre cele mai bune măsuri e să continuăm programul de guvernare. Asigur toți primarii că vom continua programele începute pe PNDL și FDI. Nu există tabere în partid. Discuțiile le vom avea în partid, chiar dacă unele vor fi contradictorii. Vom ieși mai uniți. Preiau funcția de președinte al partidului. Celelalte lucruri le vom stabili în forurile statutare”, a mai precizat Dăncilă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here