Hoți de mici. Doi minori, prinși cu biciclete furate

0
385

Doi copii minori în vârstă de 11, respectiv 12 ani au fost prinși ieri de polițiști după ce au furat o bicicletă, în data de 8 iunie. Aceștia au fost depistați de oamenii legii într-o stație de autobuz de pe bulevardul Republicii din Târgu Jiu. Speriați, minorii au recunoscut că au furat bicicleta.

”Polițiștii i-au identificat pe cei doi tineri, de 11 și 12 ani, din comuna Bustuchin, respectiv comuna Licurici, care, fiind întrebați de proveniența bicicletei, au declarat că ar fi sustras-o de pe strada Victoriei, în noaptea de 8 iunie a.c..”, au transmis polițiștii gorjeni.

Nu mică le-a fost mirarea oamenilor legii când, în urma verificărilor, au constatat că cei doi minori mai furaseră o altă bicicletă, tot în aceeași zi.

”În continuarea cercetărilor, polițiștii de investigații criminale au stabilit că cei doi minori, în noaptea de 7/8 iunie a.c., ar mai fi sustras o bicicletă de pe strada Minerilor, din municipiul Târgu Jiu, pe care au înstrăinat-o, în schimbul unei datorii mai vechi”, potrivit IPJ Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here