Bărbat acroșat de un autoturism la Vădeni. A decedat, în ciuda manevrelor de resuscitare

0
1125

Neatenția face din nou victime. Un bărbat a decedat după ce a fost acroșat de un autoturism, in apropierea complexului Păltiniș. Din primele informații, acesta era muncitor în construcții. Bărbatul a traversat strada prin loc nepermis și fără să se asigure, moment în care a fost lovit în plin de o mașină. În ciuda manevrelor de resuscitare, medicii de pe Ambulanță nu l-au mai putut salva. Trupul neînsuflețit a fost transportat la SML GORJ.

„Din cercetările efectuate de politisti la faţa locului, s-a stabilit faptul că un bărbat de 60 de ani, din municipiul Targu Jiu, în timp ce conducea un autoturism pe Bulevardul Ecaterina Teodoroiu, din localitate, din direcția Castelul de Apă, în direcția Turcinești, a acroșat cu partea dreaptă a autoturismului un bărbat de 60 de ani, din comuna Lelești, care a traversat neregulamentar strada, prin loc nepermis, nemarcat și nesemnalizat corespunzător, proiectându-l pe partea carosabilă.

Bărbatul a fost resuscitat de către cadrele medicale, insa a fost constatat decesul. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.Polițiștii continua cercetările sub aspectul săvârșitii infracțiunii de ucidere din culpa”, a transmis IPJ GORJ.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here