Pauzele lungi și dese, cheia marilor ”succese”. Angajați ai Aparegio, surprinși dormind în timpul programului

0
321

Munca multă, dăunează sănătății. Acesta pare a fi motto-ul angajaților Aparegio Gorj care, deși ar trebui să pună osul la treabă pentru a finaliza lucrările demarate pe mai multe străzi din municipiu, preferă să-și ia pauze lungi și dese, că doar sunt cheia marilor succese, potrivit zicalei. Nu?! Pe strada Lotrului, spre exemplu, lângă blocurile ANL, un angajat al societății de apă și canal ”muncea cu drag și spor”, pe o bancă, la umbra unui copac. Plictisit de atâta lucru, omul s-a ascuns la umbră, dat fiind faptul că soarele puternic dăunează sănătății.

Acesta nu stă însă prea mult timp singur și îi cheamă în ”ajutor” pe alți colegi certați cu munca. După ce discută probleme ”importante”, minute în șir, ceilalți ”lucrători” pleacă, însă bărbatul rămâne tot pe bancă.

Sătul să stea la umbră, după câteva ceasuri, se întinde pe iarba verde de lângă șantierul de lucru și trage un pui de somn. Deși locatarii au asistat la întreaga scenă de la balcoanele apartamentelor, nimeni nu a îndrăznit să deranjeze angajatul ”rupt de muncă”. Așadar, târgujienii trebuie să plătească facturi enorme la apă pentru a putea fi plătite salariile trântorilor, pe care conducerea Aparegio se face că nu vede cât de ”bine” își fac treaba.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here