Școlile din Târgu Jiu, pregătite pentru noul an școlar

0
244

”În urma unor informații apărute recent în spațiul public, Primăria Municipiului Târgu Jiu anunță că unitățile de învățământ de pe raza orașului vor fi pregătite să înceapă noul an școlar. Chiar dacă  în unele cazuri au rămas de finalizat anumite lucrări, acestea nu vor afecta calitatea actului educațional și nici funcționarea optimă a unităților de învățământ respective.

La Școala Gimnazială „Sfântul Nicolae” se vor desfășura cursuri în clădirea ce a fost recent extinsă. Unitatea a fost dotată cu mobilier nou, de calitate și este pregătită ca în data de 9 septembrie să primească elevii. În acest caz se vor mai desfășura unele lucrări în exteriorul clădirii, la sfârșitul săptămânii, în așa fel încât cursurile să nu fie afectate.

La Școala Gimnazială „Alexandru Ștefulescu”, lucrările de extindere nu vor afecta desfășurarea cursurilor, fiind vorba de spații separate de clasele în care unitatea își desfășoară activitatea.

La Liceul Teologic „Sfântul Nicodim”, baza sportivă a fost finalizată în urmă cu 6 luni, iar lucrările la internat nu vor începe în acest an.

În ceea ce privește Colegiul Tehnic ”Henri Coandă” și Colegiul Auto „Traian Vuia”, lucrările la atelier și internat sunt în curs de finalizare”, au transmis reprezentanții Primăriei Târgu Jiu într-un comunicat de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here