Consilier în Camera Deputaților către un polițist care i-a cerut actele:” Încerci tu cu mine d-astea?„

0
334

Tupeu dus la extrem al unui consilier în Camera Deputaților după ce un polițist i-a cerut să se legitimeze pentru că oprise într-un loc nepermis pe un drum din localitatea prahoveană Păuleşti. De cum a coborât din maşină, consilierul Lucian Rădulescu a avut o atitudine sfidătoare şi chiar i-a sugerat poliţistului că ar fi bine să nu aibă un conflict cu el. Crezând că va scăpa fără sancţiune, Rădulescu se întoarce la maşină de unde ia o legitimaţie şi o trânteşte în mâna poliţistului în ideea că acesta va înţelege că nu are de-a face cu oricine.

”Încerci tu cu mine d-astea?”, ”Hai cu mine să-ţi arăt ceva, vino încoa’!”, ”Nu cred că vrei să ai un conflict cu mine”, ”Dă-i drumu’ şi dă amendă”, ”Aştept pe unu’ să-mi bage gaze, în p..a mea!”, sunt doar câteva dintre frazele folosite de consilierul Lucian Rădulescu în dialogul cu poliţistul care încerca să-i explice că a ignorat semnul de circulaţie cu ”oprirea interzisă”. În cele din urmă, acesta se urcă la volan şi pleacă în trombă, lăsându-i pe oamenii legii fără reacţie. Întreaga scenă a fost filmată și postată pe facebook.

Comuna Păulești, județul PrahovaRomânia trebuie să se schimbe, iar astfel de cazuri să nu mai existe!Când ai legitimație de consilier la Camera Deputaților, ai impresia că legea nu e și pentru tine. Începi să arunci legitimația și să încerci să intimidezi. Doar că asta nu prea mai merge, sunt și polițiști care nu se tem.

Publicată de Marian Godina pe Marţi, 3 septembrie 2019

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here