Strigător la cer! Angajați Aparegio, filmați în timp ce munceau în gospodăria unei prietene a directorului Pătrășcoiu, în timpul programului

0
398

Aparegio nu contenește cu bătaia de joc la adresa cetățenilor. După ce au mărit nejustificat tarifele la apă, au transformat orașul în mica Veneție la fiecare ploaie mai semnificativă, iar mai nou le-au cerut târgujienilor să consume mai puțină apă, reprezentanții Aparegio ”efectuează lucrări” pe proprietatea privată a unei bune prietene a directorului Traian pătrăcoiu, chiar în timpul programului, deplasându-se la fața locului cu mașina de serviciu.

Fostul consilier PMP, Leonida Belgher i-a prins ”în fapt”și a realizat un material video pe care l-a postat pe pagina sa de facebook.

A innebunit lumea !In timp ce Orasul Tg jiu este lasat fara apa ,de catre Directorul Patrascoiu de la APAREGIO ,astazi muncitori de la APAREGIO cu masina societatii,in timpul programului de lucru, executau lucrari la propritatea privata din comuna Schela a doamnei Claudiei Gerea , prietena intima a Directorului Aparegio .Domnule Cosmin Popescu, dl Cristi Pasti nu va inteleg de ce il protejati in continuare pe acest individ , Traian Patrscoiu care isi bate joc permanent de locuitorii Orasului Tg -jiu .Eu stiu de ce !! Sper ca si cetatenii Orasului Tg jiu sa inteleaga !!!

Publicată de Leonida Belgher pe Miercuri, 4 septembrie 2019

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here