Aparegio, cu mâinile la ochi. Romii din Meteor și Obreja au palate dar nu plătesc facturile la apă

0
1873

Deși au palate luxoase, nu plătesc nici măcar un leu pentru apa pe care o consumă din rețeaua publică. Este vorba despre cetățenii de etnie romă care locuiesc în cartierele Meteor și Obreja din Târgu Jiu. În timp ce târgujienii din alte zone ale orașului sunt nevoiți să achite facturi la supra preț pentru apa care, de câteva seri nici nu mai curge la robinetele lor, reprezentanții operatorului de apă și canal din Târgu Jiu se prefac că nu văd ce se întâmplă în cartierele de romi. Problema trenează de ani de zile însă nimeni nu ia nici o măsură. Prezent seara trecută la dezbaterea publică organizată la Teatrul Dramatic ”Elvira Godeanu”, Cristian Toader Pasti, directorul Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Gorj a recunoscut că atât conducerea Aparegio cât și mai marii județului știu despre această problemă.

”În Obreja și Meteor, toată lumea ia apă însă nimeni nu o plătește. Trebuie să scoatem conductele de apă de sub aceste construcții. Aceasta este soluția” a declarat Cristian Toader Pasti.

Târgujienii acuză faptul că romii primesc chitanțe potrivit cărora și-au achitat facturile la apă, lucru total neadevărat.

”Ei primesc chitanțe că au plătit apa dar nu au dat nici un ban. Și-au construit case ilegal. Trebuie demolate, așa este normal”, a fost reacția cetățenilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here