Percheziții la Registrul Auto Român într-un dosar de corupție. Mita, lăsată în scrumieră sau torpedou

0
736

47 de percheziţii au loc în judeţele Sibiu, Vâlcea şi Mureş, precum şi ridicări de acte de la RAR Bucureşti, în trei dosare care vizează fapte de corupţie. Mai mulţi poliţişti, reprezentanţi RAR şi intermediari sunt bănuiţi că înmatriculau maşini cu probleme tehnice, peste rând sau falsificând acte.

Ofiţeri de poliţie judiciară din 22 de servicii judeţene fac, în total, 47 de percheziţii în judeţele Sibiu, Vâlcea şi Mureş, precum şi ridicări de înscrisuri de la o instituţie publică din Bucureşti, în 3 dosare penale constituite la nivelul celor 3 unităţi de parchet, având ca obiect fapte de corupţie săvârşite de funcţionari publici cu şi fără calitate specială şi persoane civile, în legătură cu activităţi de identificare, omologare şi verificare a stării tehnice a vehiculelor în vederea înmatriculării.

Mita ar fi fost dată fie de proprietari sau de intermediari care se ocupau de înmatriculare, au declarat pentru G4Media.ro surse judiciare. Banii ar fi fost lăsați în scrumierele sau torpedourile mașinilor care trebuia înmatriculate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here